The smart Trick of دکتر سل That Nobody is Discussing
The smart Trick of دکتر سل That Nobody is Discussing
Blog Article
○ اگر سل به مغز سرایت کند: تهوع و استفراغ، گیجی و از دست دادن هوشیاری
کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ
برای کاهش علائم سل ریوی از نبولایزر پالمیکورت استنشاقی استفاده میشود. مصرف همه داروها فقط با دستور پزشک و نسخه قانونی قابل خرید و مصرف هستند.
[۷] این دسته از افراد در معرض خطر بالایی برای عفونت سل قرار دارند:
● برخی از افرادی که به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مبتلا میشوند - باکتری عامل سل - علائم خاصی را تجربه نمیکنند.
افراد مبتلا به سندرم فرد سفت ممکن است نتوانند راه بروند یا حرکت کنند یا از ترک خانه بترسند زیرا سر و صدای خیابان میتواند باعث تشنج آنها شود.
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.
افرادی که فقیر هستند و به مراقبتهای پزشکی مناسب دسترسی ندارند
بیماری لوپوس نوعی بیماری با درگیری چند عضو از بدن است که بهطور واضح پوست و مخاطها را مبتلا میکند، ولی احتمال ابتلای دستگاههای عصبی، کلیه، چشم، مفاصل، خون و سیستم ایمنی بدن هم در آن زیاد است.
ممکن است بیماری سل ویکی پدیا هفتهها، ماهها یا حتی سالها از ورود عامل باکتریایی این بیماری به بدن گذشته باشد که خودش را نشان دهد.
اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمیدانند که به این بیماری مبتلا هستند.
● با این حال، تست کامل نیست. فقط میتواند به شما بگوید که آیا عفونت سل دارید یا خیر، نه اینکه آیا شما بیماری سل فعال دارید یا خیر. به علاوه، برخی از افراد حتی در صورت ابتلا به سل به آزمایش پاسخ نمیدهند.
سل دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماریهای عفونی پس از مرگ به علت اچآیوی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته است. چین میزان مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سالهای ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایعتر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشتهاند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشتهاند.
درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفههای بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید.